Fitness Food Delivery Service heeft me geholpen om vet te verliezen en spieren te behouden

  • Ik probeerde een op fitness gerichte voedselbezorgservice om te zien of het me zou helpen om vet te verliezen en spieren te behouden.
  • Vier weken lang liet ik maaltijden en snacks afmeten om mijn macro’s te halen die bij mij werden afgeleverd.
  • Het maakte vetverlies zoveel gemakkelijker en maakte veel tijd en mentale energie vrij, maar het was niet goedkoop.

Sinds ik een paar jaar geleden 35 pond ben afgevallen, fluctueert mijn gewicht een beetje – soms ben ik meer gefocust op fitness en voeding, soms minder, en ik ben cool met de fysieke veranderingen die daarmee gepaard gaan.

Ik ben nooit iemand geweest die mijn dieet beperkt en in het algemeen de 80/20-regel volgt. Maar dit voorjaar besloot ik dat ik een paar kilo’s wilde verliezen die ik had opgedaan en me op mijn best wilde voelen voor de zomer en mijn aanstaande 30e verjaardag.

Om een ​​calorietekort te behouden, heeft het bijhouden van calorieën en eiwitten altijd voor mij gewerkt, maar het plannen van mijn voedsel om mijn calorieën en macro’s te bereiken, kan tijdrovend zijn. Dus begon ik te kijken naar op fitness gerichte maaltijdbezorgdiensten om te zien of ze me konden helpen tijd te besparen en toch mijn doelen te bereiken.

Een van de grootste Britse bedrijven op dit gebied is Fresh Fitness Food, dat al het dagelijkse voedsel levert dat een persoon nodig heeft om zijn doelen te bereiken, of dat nu is om vet te verliezen, spieren op te bouwen of zijn gezondheid te verbeteren.

Ik heb vier weken lang vijf dagen per week FFF geprobeerd – weekenden overlatend om uit eten te gaan of te koken – om te zien of het me zou helpen om vet te verliezen met behoud van spieren. Het kostte £ 680 ($ 850), dat werd betaald door Insider volgens onze rapportagenormen.

Ik at 1.900 calorieën per dag

Ik koos voor het vetverliesplan en kreeg te horen dat ik 1.900 calorieën per dag kon eten op basis van informatie, waaronder mijn lengte, gewicht en activiteitenniveau.

Het bedrijf stelt macro’s voor, maar ik stel mijn eigen omdat ik weet dat het eten van veel eiwitten me vol houdt, en ik eet liever iets meer koolhydraten en minder vet.

Ik was ook in staat om rekening te houden met calorieën die ik rond maaltijden en snacks zou consumeren, dus ik stond 150 calorieën toe voor thee en koffie.

Rode biet brownie en miljonair zandkoek

Snacks waren onder meer een bietenbrownie en miljonairzandkoek.

Rachel Hosie/Insider


FFF leverde me ongeveer 1.750 calorieën aan voedsel per dag, die ik koos om in drie maaltijden en twee snacks te eten, waarbij ik koos voor sappen. Gezien de keuze uit zoete of hartige snacks, heb ik gekozen voor zoet.

Ik heb geen dieetwensen of allergieën, maar ik heb drie voedseluitsluitingen gekozen: paddenstoelen, vis en koriander.

Elke nacht tussen 23.00 uur en 06.00 uur werd mijn eten in recyclebare containers in een koeltas op mijn aangewezen veilige plek afgeleverd. Ik heb de koeltas de volgende avond buiten laten staan ​​om te worden opgehaald.

FFF levering

Mijn dagelijkse maaltijden werden ‘s nachts in een koeltas bezorgd.

Rachel Hosie/Insider


Het was spannend om te zien wat mijn eten zou zijn

Het was gemakkelijk om mijn plan te beheren met behulp van de FFF-app, waarmee ik een paar dagen van tevoren kon zien wat ik zou eten en mijn calorieën of macro’s kon aanpassen.

Ik had veel maaltijden op basis van kip om mijn eiwitdoel te bereiken (maar ik ben dol op kip, dus ik was blij), en ongeveer een op de vier lunches en diners was vegetarisch.

Alle maaltijden zijn ontworpen om koud of warm te worden gegeten, maar ik heb de mijne voornamelijk in de magnetron opgewarmd.

FFF hoofdmaaltijden.

Ik had een mix van vegetarische en vleesmaaltijden.

Rachel Hosie/Insider


Maaltijden omvatten kikkererwtensalade met puy-linzen, cavolo nero, ratatouille en bulgur; En gekruide kip met aardappelen, geroosterde romanesco en bloemkool in kerriesaus.

Ontbijten waren allemaal vegetarisch, sommige zoet zoals pannenkoeken met abrikozencompote, sommige hartig zoals roerei met spinazie, geroosterde tomaten en flatbread.

FFF ontbijt

Ontbijten waren zowel zoet als hartig.

Rachel Hosie/Insider


De maaltijden bevatten meer bonen, peulvruchten en peulvruchten dan ik normaal eet, en ik voelde me beter omdat ik meer vezels at.

De maaltijden waren meestal erg lekker (hoewel ik soms kruiden toevoegde), en ik at nooit twee keer dezelfde.

Mijn snacks herhaalden zich meer: ​​ik had veel chocolademousse, fruitsalade en miljonairs zandkoek, maar dat vond ik niet erg want ze waren lekker.

Mijn calorieën waren niet altijd gelijk verdeeld over maaltijden

Mijn calorieën varieerden lichtjes met ongeveer 50 calorieën per dag, maar dit leek mijn voortgang niet te beïnvloeden.

1.900 calorieën voelden goed – ik had over het algemeen energie voor trainingen en had niet al te veel honger, maar kreeg toch resultaten.

Maar mijn maaltijden voelden op sommige dagen onevenwichtig aan. Ik train bijvoorbeeld voor de lunch en een ontbijt van 230 calorieën en een lunch van 690 calorieën gaven me niet genoeg energie.

Op een dag had ik een maaltijd met 90 g eiwit om maaltijden met minder eiwit in te halen, en ik had nog nooit zoveel kip in één keer gegeten. Het was een beetje veel.

Ik verloor gewicht en behield kracht

Rachel Hosie voor en na foto's van de zijkant.

Voor (links) en na vier weken Fresh Fitness Food maaltijden.

Rachel Hosie/Insider


Mijn gewicht is in de vier weken ongeveer 1 kg gedaald, wat als een gezonde hoeveelheid wordt beschouwd.

Ik zag een verschil in mijn foto’s op de eerste en laatste dag, maar was vooral op de eerste dag opgeblazen na een heerlijk weekend.

Ik at en dronk in het weekend wat alcohol tijdens mijn FFF-ervaring, maar probeerde mijn onderhoudscalorieën binnen de perken te houden.

Ik behield mijn kracht ook in de sportschool en trainde consequent 5-6 dagen per week.

FFF was nuttig, maar ik zou het niet op lange termijn doen

Rachel Hosie met borden met eten.

Eten niet hoeven wegen of meten was geweldig.

Rachel Hosie/Insider


FFF maakte het gemakkelijker om vet te verliezen, maar het vereist nog steeds discipline.

Omdat ik geen voedsel hoefde te kopen, plannen of koken, kwam er tijd en mentale energie vrij, en het was geweldig om te weten dat mijn maaltijden bij mijn doelen zouden passen. Het herinnerde me er ook aan dat vegetarische maaltijden veel eiwitten kunnen bevatten en dat je niet super precies hoeft te zijn met calorieën om vet te verliezen.

Het laten bezorgen van maaltijden leert u echter niet noodzakelijkerwijs over voeding – maar kan u wel iets leren over portiegroottes – en maakt intuïtief eten niet mogelijk. Tegen het einde snakte ik ook naar mijn gebruikelijke maaltijden en snacks.

FFF was duur en als ik het geld had, zou ik graag zo’n dienst twee tot drie dagen per week doen voor het gemak en de variëteit aan eten, maar het is niet iets dat ik elke dag zou doen.

Leave a Comment