Katie Lee Biegel deelt het recept van Weight Watchers voor Moederdag

Katie Lee Biegel deelt het recept van Weight Watchers voor MoederdagGalerij bekijken

Afbeelding tegoed: Shutterstock

Katie Lee Biegel‘s zuidelijke keuken met een noordoostelijke gloed is al jaren een hoofdbestanddeel van het Food Network! Sinds ze in september 2021 moeder werd van haar dochter Iris, onthulde de WW-partner hoe haar eigen koken is geëvolueerd. “Mijn kookkunsten is absoluut veranderd sinds ik moeder ben geworden! Ik ben op zoek naar recepten die snel zijn, die misschien maar één pan gebruiken en op die manier is het opruimen snel!” zij zei HollywoodLife.com in een EXCLUSIEF interview. “Ik wil ook dingen maken die we allemaal willen eten, zodat ik niet allerlei verschillende maaltijden ga maken. Iris is een beetje een kieskeurige eter, maar ze is een peuter, dus het is te verwachten, maar ik wil in ieder geval één ding dat ik kook, waarvan ik weet dat ze het ook wil eten.’

Katie onthulde dat ze verwijst naar “veel diners met platte pannen”, en zei: “We doen de hele tijd geroosterde groenten, maken de koelkastachtige diners schoon, graanschalen, gewoon gemakkelijk en ik ben op zoek naar gezond voedsel.” Ze gaf toe dat ze het “moeilijk” had na de bevalling om “uit te zoeken hoe ze weer moest eten”. “Ik was altijd een gezonde eter. Ik heb altijd van fruit en groenten gehouden, maar ik vond het moeilijk om de tijd te besteden om die dingen te maken, om de tijd te nemen om groenten te hakken en fruit te snijden. Ik was gewoon op zoek naar ander voedsel en het ging meer om het vullen en minder om het voeden van mijn lichaam met iets dat er goed voor was, “legde Katie uit.

De kookboekauteur vond balans (zoveel als je als moeder kunt krijgen!) en steun via WW. “Toen ik met WW begon, was het ongeveer drie maanden na mijn bevalling. Het gaf me een reset en een manier om de app bij te houden en ervoor te zorgen dat ik voor dat voedsel ging waar ik vroeger van hield, “zei Katie. “Daardoor kreeg ik zin om de salade te maken en een fruitschaal als ontbijt. Het was in die tijd zo’n goede zaak voor mij en het is nog steeds een hulpmiddel voor mij en ik ben er dol op. Ik hou van het idee om met de app een dagboek bij te houden op mijn telefoon.”

Ze voegde eraan toe dat de WW-manier doet denken aan hoe haar grootmoeder zou eten, waardoor het ‘heel vertrouwd’ werd. ‘Ik kom uit West Virginia en we hadden al die goede troostmaaltijden, zoals kip en dumplings, koekjes en groenten en gehaktbrood. Ik herinner me altijd dat mijn oma dat allemaal at, maar ze at ook heel veel groenten. Er was altijd een salade bij het avondeten, ze maakte voor het eten een bord met rauwkost om van te snacken, en dan zei ze: ‘Vul je bord met 70% groenten en dan de rest van wat dan ook!”, herinnert Katie zich. “Dat is een beetje de manier waarop ik eet op WW, dus het voelt heel vertrouwd voor mij. Mijn oma begon altijd elke dag met een fruitschaal en fruit is ook nul punten op WW, dus ik begin elke dag altijd met een fruitschaal en ik hou gewoon van de manier waarop ik me voel voor de dag.”

Katie Lee Biegel’s Blender Pannenkoeken met 3 ingrediënten. (Met dank aan WW)

De keuken gastheer deelde haar favoriete, WW-geliefde, blenderpannenkoekjes met drie ingrediënten, perfect voor een Moederdagbrunch. Gebruik slechts 1 kopje ongekookte ouderwetse haver, 1 kopje gewone vetvrije Griekse yoghurt en 1 groot ei (en), of 2 grote eiwitten, voeg haver, yoghurt en ei toe aan een blender; puls te combineren. Van het vuur af, bedek een grote koekenpan met kookspray; warm op middelhoog vuur. Giet het beslag in de verwarmde koekenpan om meerdere pannenkoeken tegelijk te maken; kook tot de bovenkanten beginnen te borrelen en de onderkanten beginnen te bruinen, 1-2 minuten. Omdraaien; kook nog 1-2 minuten tot ze gaar zijn. Haal uit de pan; houd warm en herhaal met het resterende beslag. jammie!

Leave a Comment